Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 4 c. à soupe de beurre à rôtir
- 800 g de viande de bœuf, morceaux à ragoût (3 cm)
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 30 g de farine blanche
- 30 g de concentré de tomates
- 160 g de lard à rôtir, en tranches, en lanières (2 cm)
- 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- 1 brin de romarin, frais
- 500 g de vin rouge
- 230 g de champignons de Paris, frais
- 150 g de petits oignons blancs, au vinaigre (grelots)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2575 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45min
Lasagnes
2h
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Gratin de chou-fleur
55min
Spaghetti Carbonara
35min
Velouté de légumes
45min
Compote de pommes
20min
Purée de patates douces
1h
Tarte aux légumes (TM6)
25min
Filet mignon de porc en croûte
1h 15min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45min
Purée Parmentier nature
55min