Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 4 c. à soupe de beurre à rôtir
- 800 g de viande de bœuf, morceaux à ragoût (3 cm)
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 30 g de farine blanche
- 30 g de concentré de tomates
- 160 g de lard à rôtir, en tranches, en lanières (2 cm)
- 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- 1 brin de romarin, frais
- 500 g de vin rouge
- 230 g de champignons de Paris, frais
- 150 g de petits oignons blancs, au vinaigre (grelots)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2575 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Purée de pommes de terre
45 min
Purée Parmentier nature
55min
Poulet stroganov
50 min
Crème fouettée
10 Min
Viande de bœuf et sa sauce crémeuse aux champignons
1h
Velouté de légumes
45 min
Compote de pommes
20 min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 min
Viande de porc glacée accompagnée de nouilles de riz
1h 20 min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 min
Velouté courge-coco
45 min
Lasagnes
2 godz.