Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon curd
- 85 g di zucchero
- 1 limone, la scorza e il succo
- 2 uova, grandi (63-73 g)
- 50 g di burro, a pezzi
Gusci di pasta sfoglia
- 1 uovo
- 1 cucchiaio latte
- 750 g di pasta sfoglia, due fogli rettangolari
- 1 - 1 ½ cucchiaio di zucchero
Terminare la preparazione
- 600 g di pesche nettarine mature, ma sode, non sbucciate, a metà in senso verticale
- 250 g di mascarpone, freddo
- 80 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 1 ½ cucchiaio di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati tritati
- 2 cucchiai di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 232 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Òss de mòrd (Ossa da mordere)
1 Std. 30 Min
Mattonella al fondente e pistacchi (senza lattosio)
5h
Grissini ai semi di zucca e Parmigiano Reggiano
3h
Paste di mandorla al pistacchio
3 Std. 30 Min
Torta frangipane alle mele
2h 20min
Crostata ai cachi freschi
1h
Rotolo al tiramisù
3 Std. 30 Min
Torta doppio impasto alle mandorle con confettura di uva fragola
1 Std. 30 Min
Crostata con crema di ricotta al lime e cocco (senza glutine)
2h 20min
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min
Cheesecake cotta ricotta e fichi caramellati
4sa 25 dk