Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pavlova
- 220 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 4 albumi, temperatura ambiente
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di cremor tartaro
Pere arancioni al vapore
- 250 g di pere (pere piccole), mature ma sode, non sbucciate, a metà in senso verticale
- 300 g di acqua
- 20 g di zucchero
- 100 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di zeste di arancio grattugiate (da 1 arancia)
- 2 bacche di anice stellato
- 1 stecca di cannella
Terminare la preparazione
- 400 g di panna (30-40% di grassi), ben fredda
- 1 cucchiaio di riccioli di cioccolato fondente
- 1 - 2 cucchiai di mandorle a bastoncini, tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1484 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 61 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Latte matcha al cocco e caramello
1h 45min
Pan di spagna salato natalizio
1h
Liquore al ribes nero
Geen beoordelingen
Senape dolce di albicocche
Geen beoordelingen
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd (TM6)
3h 40min
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45 Min
Lava cake al cioccolato con gelato al caffè
10 Std.
Bavarese al frutto della passione
3h
Gelato al matcha
10 Std. 30 Min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1h 10min
Pudding al mango
10 Min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h