Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 80 g di cipolle rosse, tagliate a metà
- 110 g di olio di semi di girasole
- 60 g di aceto di vino bianco
- 2 cucchiaini di senape
- 1 - 2 cucchiai di miele, a piacere
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe, macinato fresco
- 200 g di insalata mista (ad es. iceberg, scarola, romana, cicoria, radicchio), lavata e asciugata
- 200 g di cetrioli, tagliati a metà per il lungo e poi a fette (0,5 cm)
- 150 g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
- 400 g formaggio alpino stagionato, a strisce (0,5 x 3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2846 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 731 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Formaggio a fette cotto al forno
35min
Insalata di barbabietole
10min
Mousse al Toblerone®
3h 10 min.
Riso casimiro
45min
Insalata arcobaleno veloce
10min
Gratin dauphinois
50min
Insalata di cetrioli e mortadella
10min
Insalata di verdure con marinata al lime
15min
Spaghetti alla carbonara
30min
Cornetti con carne macinata
30min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Spaghettini ai peperoni
50min