Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 80 g di cipolle rosse, tagliate a metà
- 110 g di olio di semi di girasole
- 60 g di aceto di vino bianco
- 2 cucchiaini di senape
- 1 - 2 cucchiai di miele, a piacere
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe, macinato fresco
- 200 g di insalata mista (ad es. iceberg, scarola, romana, cicoria, radicchio), lavata e asciugata
- 200 g di cetrioli, tagliati a metà per il lungo e poi a fette (0,5 cm)
- 150 g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
- 400 g formaggio alpino stagionato, a strisce (0,5 x 3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2846 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 731 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake bagnata all'arancia
1h 30min
Mississippi Cake chiara
1 Std. 15 Min
Insalata di carote
15 Min
Hamburger con Coleslaw
40min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Insalata di gamberoni alla siciliana
40min
Spaghetti alla carbonara
30min
Polpette in salsa spagnola
55min
Insalata di barbabietole
10min
Manzo alla Stroganoff
45min
Brownies
1h
Torta salata al salame e formaggio
2 godz. 10 min