Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 jabłka, nieobrane, bardzo dojrzałe i soczyste (patrz wskazówka)
- 50 g wody, lekko ciepłej (ok. 30°C, patrz wskazówka)
- 200 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750
- 100 g wody, lekko ciepłej (ok. 30°C)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 953.2 kJ / 227.8 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 48.8 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 3.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chleb na zakwasie z przyprawami
16 Std. 30 Min
Kajzerki
15 Std. 45 Min
Chleb pszenno-żytni zaparzany na zakwasie
14 Std. 30 Min
Pszenny rustykalny chleb na zakwasie (wyrastający przez noc)
28h 10 min
Chleb wenecki na zakwasie
17 godz. 10 min
Chleb pszenny na zakwasie
15h
Chleb na maślance i zakwasie
18 Std.
Przyprawa do chleba
5 λεπτ.
Chleb jogurtowy na długiej fermentacji
14 Std. 50 Min
Chleb pszenno-żytni na zakwasie (bez drożdży)
16 Std. 45 Min
Chleb codzienny na zakwasie
12 Std.
Ciabatty na zakwasie
17 Std.