Flankesteg med cremet peberrodssauce

Flankesteg med cremet peberrodssauce

Geen beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 4u. 20min
4 portioner

Ingrediënten

Sennepsmarinade
  • flankesteg, okse sener fjernet (se tip)
    1000 g
  • rosmarin, frisk kun blade
    1 kvist
  • fed hvidløg
    2
  • worcestershire sauce
    50 g
  • olivenolie
    50 g
  • dijonsennep
    1 spsk
  • oregano, tørret
    1 spsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
Peberrodssauce
  • mayonnaise (se tip)
    100 g
  • creme fraiche 38 % (se tip)
    100 g
  • citronsaft
    20 g
  • peberrod, stødt, færdiglavet
    30 g
  • dijonsennep
    1 tsk
  • cayennepeber, stødt
    2 knivspidser
  • salt
    2 knivspidser

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 708.4 mg
Eiwitten 71.8 g
Calorieën 3655.3 kJ / 870.3 kcal
Vetten 60.2 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 18.2 g
Koolhydraten 6.4 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen