Cider-saltede svinekoteletter med æbledressing

Cider-saltede svinekoteletter med æbledressing

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 2u. 20min
4 portioner

Ingrediënten

Cider-saltede svinekoteletter
  • cider (se tip)
    350 g
  • havsalt, flager
    30 g
  • rosmarin, tørret
    1 spsk
  • salvie, tørret
    1 spsk
  • timian, tørret
    1 ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • svinekoteletter (ca. 350 g hver)
    4 - 6
  • vindruekerneolie til pensling
Æbledressing
  • æble, Granny Smith skrællet, udkernet og skåret i kvarte
    1
  • æblecidereddike
    2 spsk
  • ahornsirup, ren
    2 tsk
  • vindruekerneolie
    90 g
  • grov sennep
    1 spsk
  • purløg, frisk skåret i kvarte
    6 kviste

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 194.7 mg
Eiwitten 48.9 g
Calorieën 2735.8 kJ / 651.4 kcal
Vetten 48.3 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 11.1 g
Koolhydraten 6.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen