Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 czerwone papryki, całe (ok. 230 g każda)
- 180 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do skropienia papryki
- 150 g pomidorów, pokrojonych w ćwiartki
- 25 g orzechów laskowych
- 50 g migdałów, blanszowanych
- 5 ząbków czosnku
-
5
g papryczek chili, suszonych, bez gniazd nasiennych (ok. 2 szt.)
of 15 g papryczek chili, świeżych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki (ok. 3 szt.) - 20 g białego chleba tostowego, w kromkach, pokrojonego na kawałki, czerstwego
- 20 g białego octu winnego
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki papryki słodkiej, mielonej
- 1 łyżeczka cukru (opcjonalnie)
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 4725.8 kJ / 1129.5 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 111.3 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 1231.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos amatriciana
50min
Sos romesco
1 Std. 25 Min
Anchoiada
10min
Majonez curry
10min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1h 5min
Sebadas
45min
Sos miodowo-musztardowy
10min
Sos myśliwski (sos chasseur)
50min
Wytrawna konfitura z pomidorów
55min
Sos balsamiczny
25min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35min
Sos arrabbiata
40min