![Rucola-Feta-Suppe Rucola-Feta-Suppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1ca16231e5c9995d66a9636363745333/Derivates/331e62fe503239eb0bc0565ae2357cca58e511c0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Butter, in Stücken
- ½ TL Anis
- 40 g Mehl
- 200 g Sahne
- 600 g Geflügelfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 120 g Rucola
- 130 g Feta, zerbröselt
- 250 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1692 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 646 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohlcremesuppe
45 Min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe mit Vollkorncroûtons
40 Min
Limetten-Maissuppe
40 Min
Spargel-Rucola-Suppe
40 Min
Kopfsalat-Suppe
30 Min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40 Min
Blumenkohl-Stampf mit Hähnchen und Avocado
35 min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40 Min
Leinsamen-Flammkuchen mit Lachs und Champignons
40 Min
Bananensplit-Dessert
20 Min
Gurken-Lachs-Ragout
30 Min
Wassermelonen-Salat mit Macadamiacrunch und Fetacreme
15 Min