Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Butter, in Stücken
- ½ TL Anis
- 40 g Mehl
- 200 g Sahne
- 600 g Geflügelfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 120 g Rucola
- 130 g Feta, zerbröselt
- 250 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1692 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 646 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45min
Cheddar-Brokkoli-Suppe
30min
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
20 min
Ungarische Pilzsuppe
30min
Red-Goddess-Salad mit Orangen-Joghurtdressing
30min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Rosenkohlcremesuppe
45min
Spargel-Rucola-Suppe
40min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40min
Limetten-Maissuppe
40min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe mit Vollkorncroûtons
40min
Gelbe Paprikacremesuppe
25 min