Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g ryżu do sushi
- 50 g octu ryżowego
- 15 g cukru
- 1 łyżeczka soli
- 1000 g wody, plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
-
150 - 200
g filetów z łososia, świeżych, bez skóry (sashimi, pokrojonych na ok. 2,5 x 5 cm kawałki, o grubości 6-12 mm, patrz wskazówka)
of 100 g tuńczyka, świeżego (filetów pokrojonych na ok. 2,5 x 5 cm kawałki, o grubości 6-12 mm) - pasta wasabi, ilość do posmarowania nigiri
- imbir marynowany, ilość do podania (optioneel)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 263.4 kJ / 63 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 199.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sushi temaki
1h 30min
Majonez japoński (kewpie)
15min
Sałatka sushi
1h 15min
Kotleciki rybne z ryżem i kapustą pak choi
45min
Tacos z krewetkami i ananasem
50min
Sushi z wędzonym łososiem
1h 20 min
Sushi z pikantnym tuńczykiem
1 Std. 25 Min
Japońska zupa ramen
1h 50min
Krewetki i warzywa w tempurze
1h
Pieczone sajgonki z warzywami (TM6)
1h 30min
Ryż do sushi
1h
Sushi z krewetkami w tempurze
2h 40min