Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto pomarańczowe
- 1 pomarańcza (ok. 200 g), ekologiczna
- 4 jajka
- 40 g cukru
- ¼ łyżeczki soli
-
30
g mąki pszennej
of 30 g skrobi ziemniaczanej lub skrobi kukurydzianej -
20
g skrobi ziemniaczanej
of 20 g skrobi kukurydzianej - 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
- 25 g oleju
Krem pomarańczowy (orange curd)
- 1 jajko
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- 40 g cukru
Serwowanie
- 1 łyżka cukru pudru (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 780.4 kJ / 186.5 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 161.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Warkocze orzechowe
2 Std.
Surówka z brukselki z żurawiną i migdałami (TM6)
20 dk
Ciasto wiosenna stokrotka
50 dk
Babka drożdżowa z rodzynkami
6 Std.
Mazurek cytrynowy
2 Std.
Drożdżowa babka pomarańczowa z lukrem
3 Std.
Tort Sachera
3 Std. 30 Min
Przekładane ciasto marchewkowe z orzechami
2 Std. 55 Min
Cytrynowy sernik japoński
1h 45min
Ciasto orzechowe z 3 składników
1sa 20 dk
Jogurtowe ciasto z borówkami i kruszonką
1 Std.
Ciasto jesienne z gruszkami i jabłkami
1 Std. 15 Min