Vegane Blaubeer-Cheesecake-Muffins
TM6 TM5

Vegane Blaubeer-Cheesecake-Muffins

4.1 (76 beoordelingen)

Ingrediënten

Cashewcreme

  • 150 g Cashewkerne, ungeröstet
  • 90 g Mandeldrink
  • 15 g Speisestärke
  • 70 g Zucker
  • ½ TL Vanilleextrakt (optioneel)

Muffins

  • 2 EL Leinsamen, gelb
  • 2 EL Wasser, heiß
  • 1 Zitrone, unbehandelt, Schale fein abgerieben und Saft ausgepresst
  • 110 g Zucker
  • 90 g vegane Margarine, in Stücken
  • 100 g Mandeldrink
  • 230 g Mehl
  • 1 TL Natron
  • 1 TL Backpulver
  • 2 TL Vanilleextrakt
  • 150 g Blaubeeren und etwas mehr zum Garnieren
  • Puderzucker zum Bestäuben

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
1159 kJ / 277 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
37 g
Vetten
13 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
2 g
Natrium
204 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten