Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
- 10 g oleju rzepakowego
- 500 g surowego boczku, bez kości, bez skóry, pokrojonego w 3 mm plastry
-
30
g wina ryżowego
of 30 g białego wina, półwytrawnego - 400 g kimchi, odsączonego z zalewy (patrz wskazówka)
- 20 g koreańskiej pasty chili gochujang (patrz wskazówka)
- ziarna sezamu, prażone, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 3052.7 kJ / 729.6 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 69.2 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 504.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa Pho z resztek pieczonego drobiu
2h 15min
Wietnamska sałatka z makaronem (TM5)
40min
Kurczak z kimchi i ryżem
35 Min
Japoński omlet z kapustą (okonomiyaki)
30 Min
Kalafior Kung Pao z ryżem i sezamową surówką z marchewki
45 Min
Bibimbap burrito
45 Min
Japońska zupa ramen
1 Std. 50 Min
Chińskie bułeczki na parze z wieprzowiną (Baozi)
2h 10min
Kurczak po koreańsku
30 Min
Zupa z kimchi i tofu
30 Min
Szarpana wieprzowina
4 Std. 15 Min
Kimchi
49 godz. 40 min