![Bärlauch-Chnöpfli Bärlauch-Chnöpfli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e3d3631966b3a96ad9e77fe1857a4422/Derivates/920b4cfac6b424f2b1041c762a55d930e5c77edf.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 100 g Bärlauch, in Stücken (4 cm)
- 3 Eier
- 100 g Wasser
- 20 g Olivenöl
- 300 g Weissmehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 4 Prisen Pfeffer
- 3 l Wasser
- 1 EL Salz
Chnöpfli braten
- 2 EL Bratbutter
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2229 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 Min
Bündner Capuns
35 Min
Käsewähe
50 Min
Kürbisrisotto
35 Min
French Dressing
15 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 50 Min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Knöpfli
50 Min
Kartoffelstock nature
55min
Gemüsewähe (TM6)
25 Min
Cocktailsauce
5 Min
Schinkengipfeli
35 Min