Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La terrine
- 300 g d'eau
- 100 g de carottes, en bâtonnets
- 100 g d'haricots verts frais
- 50 g de fêves fraîches
- 50 g de petits pois frais
- 4 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de lait de coco
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 1 c. à café de sel
L'émulsion au cerfeuil
- 1 bouquet de cerfeuil frais
- 30 g de jus de citron vert
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1048.2 kJ / 253.5 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 367 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce à la moutarde et à l'aneth
2 Std. 15 Min
Bao aux champignons effilochés en sauce BBQ
1h 15min
Vinaigrette aux herbes
15min
Barres énergétiques sans sucre ajouté
1h 15min
Riz noir aux moules, lardons et tomates cerises
50 Min
Nids de spaghetti aux boules de lentilles
1h 5min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5h 30 min
Salade d'oeufs dans un nid de Pâques croustillant
1 Std.
Sauce choron
20 Min
Sandwich glacé
Geen beoordelingen
Sabayon au cidre
15min
Risotto à la saucisse et aux pois
30 Min