Fermento para bolos sem glúten

Fermento para bolos sem glúten

5.0 3 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
200 g

Ingrediënten

  • amido de milho
    50 g
    50 g farinha de araruta
  • bicarbonato de sódio
    50 g
  • cremor tártaro (ver dica)
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 200 g

Natrium 13734.5 mg
Eiwitten 4.3 g
Calorieën 1838.9 kJ / 439.5 kcal
Vetten 1.9 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 99.8 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...