Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Manteiga q.b. p/ untar
- 240 g água
- 80 g azeite
- 5 g açúcar amarelo
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g farinha de espelta
- 100 g farinha integral
- 50 g farinha de centeio
- 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 10 pés de tomilho-limão, só as folhas
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1296.4 kJ / 309.9 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 347.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão alemão
2 Std.
Pão com sementes e aveia
5ωρ. 30 λεπτ.
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Pão de Aveia e Sementes
1 godz. 45 min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão de cinco sementes
1 godz. 50 min
Pão irlandês
45min
Mistura para pão integral
10 λεπτ.
Pão da terra
1 Std. 35 Min
Pão Italiano com biga
24h
Pão de trigo sarraceno, chia e sementes
1ωρ. 30 λεπτ.
Pão brioche sem glúten
2h 50min