Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g farinha
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 800 g carne de vitela s/ nervos, cortada em cubos médios (5x5 cm aprox.)
- 10 g coentros, só as folhas
- 10 g salsa, só as folhas
- 10 g manjericão, só as folhas
- 20 g azeite
- 200 g bacon em cubos
-
500
g cebola cortada em fatias ou oitavos (1 cm)
of 500 g cebola roxa cortada em fatias ou oitavos (1 cm) - 40 g aguardente
- 150 g tomate em pedaços
- 100 g cebolo (spring onion) cortado em rodelas
- 25 g ramo de cheiros (louro, hortelã e tomilho) (ver dica)
- 100 g vinho tinto
- 300 g caldo de carne caseiro líquido (ver dica)
- 1 pão de centeio rústico (1000 g aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3696 kJ / 884 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 159 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 19 g
- Natrium
- 1046 mg
Alternatieve recepten
Caramelizar 400-500 g de cebola
50 Min
Recheio de porco lento
5 Std. 30 Min
Risoto de champanhe com camarão e vieiras
45min
Bife com manteiga de ervas
2h 15min
Bochechas de porco lento
16h
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4 godz. 25 min
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1h 45min
Saltear bacon com frango em tiras
15min
Sopa com pernil de porco fumado
18h 25min
Bife Wellington
50 Min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3 Std. 55 Min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5 Std. 20 Min