![Betteraves sous-vide (avec le Peeler) Betteraves sous-vide (avec le Peeler)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/79e72b0c76e9e847a4df74afdfaf6362/Derivates/094a80649a21a1b036e9f753b5d55fa165d8c8cf.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Épluchage
- 800 g de betterave, crue, coupée en deux (± 5 cm de large)
- 600 g d'eau
Cuisson des betteraves
- 995 g d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)
- ½ c. à café de sel, selon vos goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 268 kJ / 63.8 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 628.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15 min
Salade de concombre à l'aneth (TM6)
10 min
Friandises de riz croustillant à la guimauve
30min
Gratin de pommes de terre
Geen beoordelingen
Chips de légumes au four (TM6)
1h 45min
Buddha bowl au poulet (TM6)
1h
Betteraves Sous vide
40 min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10 min
Brittle de noix
1h 30 min
Boules énergétiques
30min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15 min
Salade de chou
10 min