Sous-vide rode bieten met de Peeler
TM6

Sous-vide rode bieten met de Peeler

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

Schillen

  • 800 g rode bieten, gehalveerd (± 5 cm)
  • 600 g water

Bieten koken

  • 995 g water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)
  • ½ tl zout, naar eigen smaak

Voeding
per 1 portie
Calorieën
268 kJ / 63.8 kcal
Eiwitten
2.5 g
Koolhydraten
11.2 g
Vetten
0.1 g
Verzadigd vet
0 g
Vezels
4.7 g
Natrium
628.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten