Apparaten en Accessoires
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
628.5 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
268 kJ /
63.8 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
11.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Vanille Yoghurt
Geen beoordelingen
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Rijstpap met tapioca
1u. 10min
Spookachtige pizza
Geen beoordelingen
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Geen beoordelingen
Geel gekleurde eieren
55min
Hornazo
Geen beoordelingen
Chai-theepoeder
15min