Apparaten en Accessoires
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
628.5 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
268 kJ /
63.8 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
11.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Geen beoordelingen
Verfrissende Melkdrank
5min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Engelse brunch
Geen beoordelingen
Scandinavische hamburger
4u. 10min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Geen beoordelingen
Keftedes (gehaktballen)
2u. 30min
Basis karamel
25min
Abrikozen ketchup
Geen beoordelingen
Miso Udon Noedels
20min