Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 4 Hähnchen-Unterschenkel mit Haut (ca. 600 g)
- 230 g Tomaten, geachtelt
- 100 g rote Zwiebeln, geachtelt
- 800 g Wasser
- 30 g Olivenöl
-
50
g Paprikamark
of 50 g Tomatenmark - 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 200 g Sonnenweizen (z. B. von Ebly)
- 150 - 200 g gelbe Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 65 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 1 Zitrone, geviertelt, zum Servieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3076 kJ / 735 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 1663 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 godz. 15 min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kartoffeln
50 Min
Hackfleischtopf mit Porree und Auberginen
40 Min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1 Std.
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1 godz. 30 min
Rindfleischstew
1h 40 min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min
Rindfleisch-Kichererbsen-Curry-Suppe
30min
Irischer Lammeintopf
3h 30min
Rindfleischeintopf
1h 40 min