Compatibele versies
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strawberry sorbet
- 150 g white sugar
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 ripe banana, broken into pieces
- 500 g frozen strawberries (see Tips)
Pineapple carpaccio
- 1 fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)
- fresh mint, leaves only, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 686.8 kJ / 164.2 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 0.2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 2.7 mg
Alternatieve recepten
Lemon sorbet
8 Std. 30 Min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35 min
Lychee sorbet with vodka
8h 15min
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Steamed greens with lemon feta
20min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Cecina and goat's cheese croquettes
9 Std. 20 Min
Apple pie and almond cream (Ray Capaldi)
1h 30min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Pumpkin tahini smash
40 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min