Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Gouda, in Stücken
- 2 rote Spitzpaprika, groß (à ca. 120 g), längs halbiert, entkernt
- 4 frische, scharfe Bratwürstchen (z.B. Merguez)
- 900 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Reis
- 100 g Kräuterfrischkäse
- 30 g Mehl
- 2 - 3 Prisen Muskat
- 2 geh. TL gemischte Kräuter, TK
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2631 kJ / 629 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1175 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puten-Enchilada-Auflauf
45 Min
Buntes Tomatengratin
1 godz. 30 min
Stamppot mit Endivien
30min
Ravioli-Lasagne mit Hackfleisch
1 godz. 40 min
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 Min
Gyros-Tortellini-Salat
35min
Zucchini-Kartoffel-Topf mit Fleischbällchen und Ajvarsauce
50min
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1h 20min
Puten-Gemüse-Gyros
30min
Hackfleisch-Hirtenkäse-Auflauf
45 Min
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45 Min