![Polenta Bites with Caponata or Berry Compote Polenta Bites with Caponata or Berry Compote](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d62776be0050dab1924006eafdb4afc6/Derivates/9553f0c17127a3fa12716a4ebfa96e04910bf8ea.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta Bites
- 20 g unsalted butter, diced
- 300 g milk
- 300 g water
- 2 pinches fine sea salt
- 160 g polenta, gluten-free
Caponata
- 80 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 180 g courgettes, diced (1 cm)
- 180 g aubergine, diced (1.5 cm)
- 60 g celery, sliced (5 mm)
- 180 g yellow peppers, deseeded and diced (1.5 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 20 g raisins
- 50 g pitted green olives, halved lengthways
- 1 Tbsp pickled capers
- 20 g white wine vinegar
- 10 g brown sugar
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 sprigs fresh basil leaves, roughly chopped
Mixed Berry Compote
- 250 g frozen mixed berries
- 50 - 80 g water, to taste
- 5 g cornflour
- 30 - 40 g caster sugar, to taste
- 1 tsp vanilla sugar (optioneel)
- unsalted butter, for frying
- toasted pine nuts for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1559.5 kJ / 372.7 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 604 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Tempered chocolate
40 min
Melon and Cucumber Sour (Mocktail)
10min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Christmas tiramisu
24 Std. 20 Min
Soula's Spanakopita
1 Std. 35 Min
Classic Banana Bread
1h 25min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min
Whipped Feta
35 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 dk
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min