Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g migdałów, ze skórką
-
50
g łusek babki płesznik (psyllium), mielonych (patrz wskazówka)
of 50 g łusek babki jajowatej, mielonych (patrz wskazówka) - 3 łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego (12 g)
- 1 łyżeczka soli
- 160 g białek (z 5 jajek, patrz wskazówka)
-
45
g octu jabłkowego
of 45 g białego octu winnego - 375 g gorącej wody
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 705.8 kJ / 168.7 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 308.4 mg
Alternatieve recepten
Bezglutenowe bułki
1h 15min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
57 Std. 40 Min
Mini pizze na brokułowych spodach
40min
Bezglutenowy chleb życia
1 Std. 10 Min
Lamingtony bez pieczenia
1h
Niskowęglowodanowe podpłomyki z Trio Seeds i nasionami chia
50min
Mąka migdałowa
5min
Pizza na spodzie z tuńczyka (low carb)
1h
Chleb migdałowo-jogurtowy (bez mąki)
1 Std. 10 Min
Bezglutenowe bułki na drożdżach
2h
Bezglutenowe ciasto migdałowe z gruszkami
1 Std. 10 Min
Naleśniki z mąki ryżowej
35min