Kerang Hijau dengan Saus Bawang Putih

Kerang Hijau dengan Saus Bawang Putih

Geen beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 40min
4 porsi

Ingrediënten

  • kerang hijau segar dengan cangkang
    1000 g
  • garam laut
    2 sdt
  • minyak zaitun
    50 g
  • siung bawang putih besar
    6
  • mustard Dijon
    15 g
  • air ditambah ekstra untuk rendaman
    100 g
  • sari lemon
    1 sdm
  • white wine
    30 sdm
  • daun ketumbar segar cincang kasar, untuk hiasan
  • roti kering, untuk penyajian

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsi

Natrium 1699.5 mg
Eiwitten 30.2 g
Calorieën 1428.6 kJ / 341.5 kcal
Vetten 18.2 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 2.7 g
Koolhydraten 11.4 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen