Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g chalota
- 1 malagueta verde s/ sementes, cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 25 g azeite
- 80 g folhas de espinafres, frescas
- 1700 g água
- 130 g caju
- 5 g coentros, mais q.b. só as folhas p/ guarnecer
- 1 ½ c. chá de caldo de legumes caseiro, vegan
- 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- ½ - 1 c. chá de cominhos em pó
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 - 2 c. sopa de flocos de levedura nutricional
- 150 g curgete cortada em cubos
- 150 - 200 g brócolos, só os floretes
- 120 - 150 g feijão-verde redondo cortado em pedaços
- 150 g ervilhas congeladas
- 300 - 350 g massa curta, seca, vegan (ver dica)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2685.8 kJ / 641.9 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 89.9 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 939.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuscuz com legumes à valenciana
35min
Tofu com caril katsu vegan
1h
Couve-flor e brócolos com molho de caju e especiarias
1h
Hambúrgueres de spirulina vegan
40min
Orzo de abóbora e almôndegas de cogumelos e tomilho
1h 45min
Massa com molho de amendoim vegan
30min
Gnocchi com curgete - TM6
45min
Frango em molho verde com quinoa e legumes a vapor
40min
Tofu e couve-flor com sésamo
45min
Assado festivo de tofu e legumes da Anabela Jacinto
1h 30min
Massa de tomate seco e tempeh
30min
Dip de queijo vegan
40min