![Butter-Paneer-Masala Butter-Paneer-Masala](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dbc55dfa9a45c89f3f27601835e98cd2/Derivates/a0ccb2891bbc58cac9721fd628460a63f45a4136.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Knoblauchzehen
- 30 g Butter, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Ingwer, frisch, gerieben
- 800 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 30 g Mandeln, gehobelt
- 2 EL Bockshornkleeblätter, getrocknet
- ½ TL Zimt
- ¼ TL Nelken, gemahlen
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 30 g Honig, flüssig
- 1 ½ TL Salz
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 100 g Sahne
- 400 g Paneer, in Stücken (2 x 3 cm), siehe Tipp
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1707 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 1280 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paneer Makhani
1hod.
Veganes "Butter Chicken"
50min
Palak Paneer
45 Min
Paneer
3 godz. 20 min
Blumenkohl-Korma
40min
Tofu-Reis
50min
Veganes Austernpilz-Schawarma
45 Min
Pad Thai
40min
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50min
Cremige Mie-Nudeln
30min
Reisbandnudeln mit Gemüsecurry
30min
Blumenkohl Tikka Masala
35 min