Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 150 g brauner Zucker
- 105 g Weißweinessig
- 70 g roter Portwein
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g Olivenöl
- 1000 g Wasser
Hähnchen und Fertigstellung
- 20 g Walnusshälften
- 200 g Feta, grob zerbröselt
- 20 g Öl
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 250 g Hähnchenbrust, in Würfeln (3 cm), trocken getupft
- 60 g Rucola
- 120 g Apfel, rotschalig, in Würfeln (1 cm)
- 70 g Rote Bete, gegart, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3196 kJ / 764 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 704 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caesar-Nudelsalat
35 dk
Zwetschgen-Hähnchen-Salat mit Ziegenkäse
30 Min
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
20 Min
Erdbeer-Spinat-Salat mit Hähnchen
25 Min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30 Min
Salat mit Rhabarber und knusprigem Hähnchen
40 dk
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45 Min
Erdbeer-Caprese mit Pistazienpesto
30 Min
Rinder-Gemüse-Wraps mit Mango-Dip
30 Min
Rindersteaks mit Tomaten-Salsa und Pimientos
50 Min
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30 Min
Burrata-Pizza
1 Std. 40 Min