Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Süßkartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 265 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 2 EL Olivenöl
- 1 ½ TL Paprika de la Vera
- 1 ½ TL Knoblauch, gemahlen
- 1 ½ TL Kurkuma
- 1 TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), vegan - 120 g Reis, parboiled
- 1250 g Wasser
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 70 g Tahin
- 1 TL Misopaste
- 15 g Ahornsirup
- 10 g Reisessig
- 10 g Sojasauce
- 5 g Sriracha-Sauce
- 60 g Babyspinat, frisch
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Avocado, in Würfeln (2 cm)
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Sesam zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2061 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 13.7 g
- Natrium
- 1210 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsen-Gemüse-Bowl mit Halloumi
55min
Vegane Burritos mit Koriander-Chutney
30min
Vietnamesische Bowl
1h 15min
Vegane Asia-Bowl
30min
Veganer Dürüm
30min
Falafel-Hummus-Bowl mit Aprikosen-Chili-Sauce
1h
Halloumi-Sandwich mit Ofengemüse
1h
Teriyaki-Tempeh mit Reis und Gemüse
40min
Nudeln mit Tempeh und getrockneten Tomaten
30min
Tofu-Gemüse-Bowl mit Couscous
35min
Süßkartoffel-Kumpir
1h 30min
Vegane Erdnuss-Ramensuppe
45min