Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 150 g białej cebuli, przekrojonej na pół
- 100 - 150 g czerwonej cebuli, przekrojonej na pół
- 250 g mąki pszennej
- 140 g wody
- 30 g oliwy z oliwek
- 1 łyżeczka soli
- 4 łyżki śmietany, 18% tłuszczu (ok. 100 g)
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- szczypiorek, świeży, posiekany, do posypania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1459.1 kJ / 348.7 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 54.2 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 597.5 mg
Alternatieve recepten
Zapiekanka ziemniaczana
40min
Placek nadziewany mozzarellą
1h 5min
Jajka po szkocku
1 Std. 25 Min
Hiszpańska tortilla z boczkiem i serem
50 Min
Chaczapuri adżarskie
1h 45min
Rösti (TM5)
40min
Langosze
1 Std. 30 Min
Pizza z warzywami (TM5)
1h 20min
Focaccia z ziemniakami i rozmarynem (z osłoną noża miksującego 2.0)
2h 45 min
Chrupiący placek z cebulą (flammkuchen) (TM6)
1 Std.
Pomidorowe arancini z ciągnącą się mozzarellą
1 Std.
Pizza w stylu chicagowskim (Chicago deep dish pizza)
1h 35min