Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cashew Cream
- 300 g cashews
- ¼ tsp salt
- water, to soak
- 155 g virgin coconut oil (refined coconut oil)
- 70 g oat milk
- 2 dairy free probiotic capsule, powder only, casings removed
Tarragon Infused Oil
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon
- 115 g extra virgin olive oil
Radish and Citrus Salad
- 285 g red radish, mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 - 3 blood orange, cut into segments
- fresh tarragon leaves, to garnish
- 60 - 85 g watercress, to garnish
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2218.2 kJ / 530.2 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 99.8 mg
Alternatieve recepten
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 Min
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
35 Min
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 Std. 30 Min
Creamy coconut yoghurt
18 Std.
Cod with aïoli
40 Min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30 Min
Turkey roulades with minted pea mash
Geen beoordelingen
Papaya mango quinoa porridge (6-9 months)
30 Min
Vegan hollandaise
10min
Broccoli soup with sage oil
30 Min