Compatibele versies
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grinalda de pavlova
- 250 g açúcar
- 200 g claras de ovo (6-7 claras de ovo aprox.), à temperatura ambiente
- 1 c. chá de vinagre
- 1 c. chá de extrato de baunilha
- 10 g amido de milho
Coulis de framboesa
-
200
g framboesas
of 200 g framboesas congeladas - 100 g açúcar
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
Natas batidas e montagem
- 500 g natas c/ 30-40% de gordura
- 1 romã, só as bagas
- 2 - 4 figos (optioneel)
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 54.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova de pêssego
2h 30min
Pavlova de framboesa
5hod. 30min
Ovos-moles de 12 gemas
40min
Ovos-moles de 8 gemas
45min
Pavlova com coulis de framboesa
1h 50min
Tarte de limão e merengue
30min
Pavlova de frutos tropicais
2h 15 min
Tarte tatin
2h
Molho béchamel
15min
Lemon curd
20min
Éclaires com creme de caramelo e cobertura de café
2h
Mini pavlovas com gelado de framboesa
13h