Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa prévia
- 50 g isco (massa-mãe trigo)
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g água
Pão
- 270 g água
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g farinha de centeio
- 10 g sal
- Azeite q.b. p/ untar
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1474 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão branco
15 Std.
Pão rústico
2sa
Massa-mãe de centeio
120h 20min
Pão de lavrador
16u. 15min
Pão de mistura simples
3h 40min
Cacete com massa-mãe
21h 30min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Keine Bewertungen
Pão de leitelho
18 godz.
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Massa-mãe
360h