Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa prévia
- 50 g isco (massa-mãe trigo)
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g água
Pão
- 270 g água
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g farinha de centeio
- 10 g sal
- Azeite q.b. p/ untar
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1474 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão branco
15 Std.
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Massa-mãe de trigo e maçã
72 Std. 20 Min
Cacete com massa-mãe
21 Std. 30 Min
Pão de centeio e banha
16h 10min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão de água com massa-mãe
21h
Carcaças de espelta
23u. 40min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min