Apparaten en Accessoires
Folar do Algarve
Voorbereiding 25min
Totaal 4u.
12 doses
Ingrediënten
-
manteiga75 g
-
banha75 g
-
laranja só o sumo1
-
aguardente10 g
-
20 g fermento de padeiro frescofermento de padeiro seco7 g
-
água90 g
-
farinha c/ fermento600 g
-
sal1 c. chá de
-
açúcar amarelo175 g
-
canela em pó15 g
-
manteiga amolecida50 g
-
Manteiga q.b. p/ untar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Natrium
795.8 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1499.8 kJ /
358.5 kcal
Vetten
12 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
56.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Algarve - Receitas Bimby®
50 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Bolo algarvio
1u.
Red velvet com gelado
9u.
Lagarto alentejano
1u. 40min
Folar doce
2u.
Folar de erva-doce
24u.
Torta de amêndoa à Tia Isabel
1u.
Folhados de abóbora e castanhas
1u. 40min
Bolo de amêndoa e gila da Margarida Fernandes
4u. 50min
Baba au rum
Geen beoordelingen
Filhoses enroladas
1u.
Sericaia
1u. 30min
Pão alentejano
3u. 20min