Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelo
- 250 g açúcar amarelo
- 30 g manteiga s/ sal, fria e se possível numa só peça (60x40x10 mm aprox.)
- 180 g natas, min. 30% de gordura
- 1030 g água
- 1 c. chá de sumo de limão
- 1 - 2 pitadas de sal
- 1 c. sopa de vinagre
Bolo
- 80 g chocolate branco cortado em pedaços
- 100 g manteiga
- 120 g açúcar
- 2 ovos
- 150 g farinha tipo 55
- Flocos de sal marinho q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 736.7 kJ / 176.1 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 23.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramelizar 400-500 g de cebola
50 Min
Gelado de caramelo salgado
14ωρ.
Molho de caramelo
1h 30min
Caramelos
2h
Mini pavlovas com três recheios
5 Std.
Tarte de limão e merengue
30min
Chamuças de amêndoa e ovos-moles
1h 20min
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6h
Parfait de noz e ovos-moles da Ana Isabel Ferreira
5 Std.
Tarte de caramelo e baunilha
3 Std.
Lemon curd
20min
Terrine de chocolate
8 Std.