Compatibele versies
Terrine de carnes com foie gras e chutney de figo e vinho do Porto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Terrine
- 300 g fígado de pato p/ foie gras, fresco ou congelado (descongele 5 horas à temperatura ambiente)
- ½ c. chá de pimenta da Jamaica em pó
- 3 c. chá de sal
- 1 c. sopa de licor armagnac
- 150 g figos secos
- 350 g bacon entremeado, em fatias
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 450 g carne de porco picada
- 350 g carne de frango picada
- 150 g natas
- 40 g brandy
- ½ c. chá de pimenta, mais q.b. p/ temperar
- 50 g pistácio s/ casca e s/ sal ou c/ sal
Chutney de figo e vinho do Porto
- 100 g cebola cortada em metades
- 400 g figos cortados em quartos
- 200 g açúcar
- 100 g vinagre de vinho branco
- 2 pitadas de canela em pó
- 100 g vinho do Porto
- 1 c. chá de pimenta, mais q.b. p/ temperar
- 1 c. chá de flor de sal
- 1 c. chá de pimenta-da-Jamaica em grão
- 20 g mistura de rebentos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1673.6 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 763.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney de cebola e amora
6 godz. 50 min
Citrinos com merengue
35 min
Gelado de coco e alfazema com crocante de amêndoa
4hod. 25min
Sopa asiática com frango
1 Std. 10 Min
Terrine de fígados e carne picada
13 Std.
Sopa fria de pêssego com lulas
1 Std. 5 Min
Affogato de banana assada
10h 55 min
Sopa de carne dinamarquesa
30min
Picolé cremoso de morango
12 Std. 15 Min
Cocktail de espumante com sorvete de framboesa e pêssego
Geen beoordelingen
Tarte de banana com crème fraîche
2h 25min
Biscoitos de amêndoa
20min