Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ramo espargos verdes s/ as partes fibrosas, cortados em fatias (5 mm aprox.)
- 50 g presunto serrano cortado em cubos
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 1 pitada de colorau
- 1200 g água
- 2 cubos de caldo de legumes
- 50 g massa tipo vermicelli
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 507.1 kJ / 121.2 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 235.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de agrião com ovo cozido
45min
Sopa vegan de cogumelos, alho-francês e arroz com pão torrado
45min
Patê de bacalhau
2h 20min
Creme de espargos verdes com manteiga de pinhão picante
Geen beoordelingen
Sopa de cebola
1h 10min
Sopa rica de legumes
1h
Creme de espargos verdes
50min
Sopa de ervilhas à alentejana
40min
Esparregado com polenta frita
2h 30min
Creme de ervilhas com crème-fraîche e presunto estaladiço
1h
Sopa de nabo e alho-francês
1h
Creme de castanhas e couve-flor
50min