Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ramo espargos verdes s/ as partes fibrosas, cortados em fatias (5 mm aprox.)
- 50 g presunto serrano cortado em cubos
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 1 pitada de colorau
- 1200 g água
- 2 cubos de caldo de legumes
- 50 g massa tipo vermicelli
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 507.1 kJ / 121.2 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 235.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de brócolos com croutons
1 Std.
Sopa de beldroegas
40 Min
Crocante de chocolate
Geen beoordelingen
Salada com Camarão e Manga
2h 20min
Sopa grega de feijão (Fasolada)
30 min
Sopa de grão e arroz
13h 30min
Arroz Natalino
55 Min
Creme de tamboril e camarão
1 Std.
Sopa picante de couve-flor
30 min
Sopa de frango asiática
45 min
Pato confitado
20 Std.
Sopa de lentilhas com batata-doce e massa
35 Min