Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à tartiner
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 20 g d'huile de noisette
- 50 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 1 c. à café de cacao en poudre
- 150 g de lait concentré sucré
La pannacotta
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 300 g de lait
- 60 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1377.3 kJ / 330.4 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 70.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolat liégeois
4 Std. 30 Min
Moelleux coco et cœur coulant chocolat
2 Std. 30 Min
Minicannelés aux speculoos
1 Std. 20 Min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min
Bouchées aux speculoos
2 Std. 30 Min
Brownies Kinder Bueno
35min
Pommes de terre farcies façon raclette
35min
Granité pêche et groseille
5h 10min
Petits pots de crème à la vanille
1h 35min
Crème de banane à la fraise
2h 50min
Grand donut chocolat et vanille
30 Min
Cookies choco-speculoos
30 Min