Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille et un récipient d'eau froide)
- 300 g de jus de pomme
- 350 g de pommes (3 env.), coupées en quartiers
- 220 g de biscuits au beurre, type sablés bretons
- 160 g de sucre en poudre
- 90 g de beurre mou
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 300 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1954.3 kJ / 466.9 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 138 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16 Std.
Bûche poire-caramel
9h 15min
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8 godz.
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 Std. 35 Min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Bavarois litchis-framboises
4h
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Entremets façon tiramisu
5h
Number cake 6
2h
Trianon
3h
Délice pomme-speculoos
12h