Compatibele versies
Coulant aux chocolats noir et au lait, insert au chocolat blanc
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au chocolat blanc
- 90 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 70 g de crème fraîche
Le gâteau au chocolat noir
- 110 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour les ramequins
- 65 g de farine de blé, et un peu pour les ramequins
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 50 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 3 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3283.8 kJ / 788.5 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 53.3 g
- Verzadigd vet
- 33.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 83.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffins à la pâte à tartiner
30 min
Bouza (crèmes à la noisette)
3h 30min
Tarte au sucre
50 min
Cake au chocolat vapeur glaçage façon rocher
2h 25min
Minicannelés aux speculoos
1 godz. 20 min
Délice au Carambar
2h 30min
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1 godz. 20 min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 min
Brookie aux noix
55 min
Petits coulants au chocolat
20 min
Cheesecake aux speculoos
1h
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6 Std. 30 Min