Compatibele versies
Coulant aux chocolats noir et au lait, insert au chocolat blanc
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au chocolat blanc
- 90 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 70 g de crème fraîche
Le gâteau au chocolat noir
- 110 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour les ramequins
- 65 g de farine de blé, et un peu pour les ramequins
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 50 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 3 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3283.8 kJ / 788.5 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 53.3 g
- Verzadigd vet
- 33.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 83.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30 min
Tiramisu aux framboises
3h 20min
Rochers coco et chocolat
35min
Tiramisu chocolat, café et vanille
1h 35 min
Entremets exotique
24h
Mocktail Lady's Day
25 Min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 min
Cheesecake speculoos et caramel
2 godz. 45 min
Fondant aux deux chocolats
3h
Granité fraise
3h 10min
Ananas fraise melba
30 min
Gâteau crumble aux pommes
45 min