Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite vegetal
- 250 g de carne de res para estofados, en cubos (4 cm)
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 250 g de carne de res para estofados
- 50 g de cebolla blanca
- 150 g de zanahoria, pelada, en cubos (2 cm)
- 90 de apio, en rebanadas (1 cm)
- 30 g de harina de trigo
- 200 g de vino tinto
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 5 g de hojas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel frescas
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 450 g de agua
- 30 g de puré de jitomate
- 20 g de vinagre de vino blanco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2150 kJ / 513.9 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 46.1 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 16.9 g
- Natrium
- 1799.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de papa y poro
40 dk
Estofado de res
1 godz. 40 min
Sofrito de pimiento rojo y cebolla TM6
25 min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 dk
Puré de papa y camote con chile morita
45 dk
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15min
Crepas con salmón ahumado y crema de queso
50 dk
Estofado de pollo con chorizo y papas
45 dk
Estofado de verduras y res en Cocción lenta TM6
4hod. 10min
Estofado de res con fantasmas de puré de papa
1 godz. 30 min
Menú: Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1sa
Estofado de res TM6
4sa