Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite vegetal
- 250 g de carne de res para estofados, en cubos (4 cm)
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 250 g de carne de res para estofados
- 50 g de cebolla blanca
- 150 g de zanahoria, pelada, en cubos (2 cm)
- 90 de apio, en rebanadas (1 cm)
- 30 g de harina de trigo
- 200 g de vino tinto
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 5 g de hojas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel frescas
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 450 g de agua
- 30 g de puré de jitomate
- 20 g de vinagre de vino blanco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2150 kJ / 513.9 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 46.1 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 16.9 g
- Natrium
- 1799.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de pollo con chorizo y papas
45 Min
Estofado de verduras y res en Cocción lenta TM6
4h 10min
Tortilla española baja en grasa
45 Min
Salsa boloñesa
35 min
Puré de papas (Pelar)
35 min
Sopa cremosa de pollo con verduras
40 min
Sopa de papa al curry TM6 (Pelar)
35 min
Estofado de res TM6
4h
Sopa de lentejas con camote y pasta
35 min
Goulash
1h 40 min
Barras de proteína con chocolate, naranja y canela
1 Std. 20 Min
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5 godz. 5 min