Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados y en mitades
- 30 g de aceite vegetal
- 200 g de papas cambray
- 125 g de alubias secas, remojadas por 12 horas y escurridas
- 50 g de cebada perlada
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de carne de res para estofados, en trozos
- 2 cdita de paprika
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¾ g de pimienta negra molida, o al gusto
-
800
g de caldo de res
of 800 g de agua y 1 cubo de concentrado de caldo de res
- Voeding
- per 8 porciones
- Calorieën
- 7249 kJ / 1726 kcal
- Eiwitten
- 130 g
- Koolhydraten
- 172 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 24 g
- Natrium
- 5072 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Betún de chocolate
10 Min
Sour de melón y pepino (Mocktail)
Geen beoordelingen
Rosca de arroz con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Kipe de arroz
1h 30min
Ñoquis rellenos de mozzarella y pan rallado
2h
Tiramisú de matcha
2h 30 min
Cocción de arroz japonés (350 g)
35 min
Cocción de arroz japonés (250 g)
35 min
Estofado de res TM6
4h
Camarones entomatados (Sonora) TM6
25 min
Nigiri sushi
1 Std.
Cocción de arroz japonés (500 g)
35 min