Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados y en mitades
- 30 g de aceite vegetal
- 200 g de papas cambray
- 125 g de alubias secas, remojadas por 12 horas y escurridas
- 50 g de cebada perlada
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de carne de res para estofados, en trozos
- 2 cdita de paprika
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¾ g de pimienta negra molida, o al gusto
-
800
g de caldo de res
of 800 g de agua y 1 cubo de concentrado de caldo de res
- Voeding
- per 8 porciones
- Calorieën
- 7249 kJ / 1726 kcal
- Eiwitten
- 130 g
- Koolhydraten
- 172 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 24 g
- Natrium
- 5072 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espaguetti con albóndigas
55 Min
Pastel de carne con especias (Boboti)
1 Std. 10 Min
Kipe de arroz
1sa 30 dk
Albóndigas de ternera en salsa de tomate
10 Min
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1 Std. 40 Min
Tzimes de zanahoria
40 dk
Pescado relleno (Guefilte fish)
1 Std. 50 Min
Estofado de pollo TM6
2 Std. 15 Min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 Std. 15 Min
Pozol, sopa de fideos, albóndigas con verduras y guayabas hervidas TM6
1sa 30 dk
Carimañolas de carne y de queso
2h
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5h 5min