![Chutney de courge et d'abricots Chutney de courge et d'abricots](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F106262-D771-4507-8E77-36AF851BBE0F/Derivates/D33F008D-4041-49FB-99B3-1A8B53C1F8E9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 150 g d'abricots secs, dénoyautés, coupés en deux
- 500 g de chair de potiron p. ex. hokkaido, en morceaux
- 1 morceau de gingembre, frais (env. 3 cm), en fines tranches
- 100 g de graines de courge
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre noir en grains
- 1 piment rouge, coupé en deux, épépiné, en fines lanières
- 2 clous de girofle
- 500 g de vinaigre de vin blanc
- 250 g de sucre de canne
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 3029 kJ / 724 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 122 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain paysan
3 Std.
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1hod. 10min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Hamburger et coleslaw
40 分钟
Tarte flambée vaudoise
1 Std. 30 Min
Mini focacce fantaisie
2hod. 5min
Dip au thon
5 Min
Pain tessinois
1h 50min
Rotolo aux champignons et poivrons
2h 15min
Panzerotti alla romana
55 Min
Baguette
1sa 45 dk
Bonhomme en pâte
2sa 10 dk