Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 100 g di latte
-
10
g di lievito di birra fresco
of 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato -
10
g di malto d'orzo
of 10 g di zucchero - 1450 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di farina manitoba
- 8 g di sale
- 30 g di succo di limone
Farcitura
-
200
g di cipolle bianche, pulite a fette
of 200 g di cipolle rosse, pulite a fette - 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2161.8 kJ / 516.7 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 83.6 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1200.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia barese TM6
4h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.
Pane arabo
3 Std. 30 Min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia primavera
3h
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
Pizzette
3 godz. 40 min
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Focaccia a bastone
5h