Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter
- 125 g di latte intero
- 25 g di farina tipo 00 forte (almeno W320)
Impasto
- 170 g di latte intero, freddo + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 425 g di farina tipo 00 forte (almeno W320) + q.b.
- 40 g di burro a pezzi + q.b.
- 70 g di zucchero
- 3 g di sale
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 tuorlo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 858 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Focaccia a bastone
5h
Panini di patate
20 godz.
Treccia al latte
2h 30min
Pane di patate e noci
21h
Panini al latte e burro
3 Std. 30 Min
Panini dolci al latte
2 Std. 40 Min
Panini morbidi dolci
1h 30min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Trecce dolci
4h
Focaccia
6 Std.