Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 oz fresh mushrooms (e.g. cremini, king oyster, chanterelles, bolete), cleaned (see Tip)
- 5 oz yellow onions, sliced (½ in.)
- 2 garlic cloves, halved
- 67 oz water, divided
- 2 tsp salt, divided
-
5
oz white vinegar
of 5 oz apple cider vinegar - 2 tsp sugar
- 4 dried bay leaves
- 12 whole black peppercorns
- 4 tsp mustard seeds
- 8 whole allspice berries
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 348.2 kJ / 83.2 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1577.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna dip
15min
Cherry Jam
45 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Golden syrup butter
10min
Umami paste
5min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48 godz. 20 min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
45 min
Potatoes with Bacon and Hash
2 Std. 15 Min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Wholegrain mustard
120 Std.
Tahini
20min