![Rosemary Parmesan Shortbread Rosemary Parmesan Shortbread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2D79B7D3-71E0-41C8-98A3-2367D9091332/Derivates/F4C2F4FD-636E-44E1-9DD9-D3628BB75A01.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, diced
- 1 sprig fresh rosemary (leaves only)
- 8 oz unsalted butter, room temperature, diced
- 2 oz sugar
- 10 oz all-purpose flour
- ¼ tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 364 kJ / 87 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia with Sea Salt Flakes
1 Std. 40 Min
Crinkle Cookies
1 Std.
Guava Paste Cookies
45 Min
Brie en Croute with Port Figs
1 godz. 10 min
Easy Amaretto Fudge
2h 20 min
Pistachio Cranberry Biscotti
2 godz.
Butterscotch Pudding
35 Min
Raspberry-infused vinegar
73h 10 min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35 Min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 Min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1 Std. 40 Min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1 Std. 30 Min