Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g verse champignons (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), schoongemaakt (zie tip)
- 150 g uien, in plakjes (1 cm)
- 1500 g water
- 1 tl zout
-
150
g witte azijn, 10%
of 150 g ciderazijn - 10 g zout
- 10 g suiker
- 4 gedroogde laurierbladeren
- 12 zwarte peperkorrels
- 4 tl mosterdkorrels
- 8 pimentbessen
- Voeding
- per 1 pot
- Calorieën
- 348.2 kJ / 83.2 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1577.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Ovenburger
1h 45min
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Mini Fougasse
Geen beoordelingen
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Vitello tonnato
13h
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Geen beoordelingen