Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mandeldrink
- 250 g Mandeln, blanchiert
- 50 g Datteln, entsteint
- 1500 g Wasser
Brotauflauf
- Butter zum Einfetten
- 400 g Brot, altbacken, in dünnen Scheiben
- 8 Eier
- 80 g brauner Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 1 Prise Zimt
- 1 Prise Muskat
Beerensauce und Fertigstellung
- 50 g brauner Zucker
- 150 g Orangensaft
- 150 g Beeren, gemischt, frisch
- 240 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 222 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50 min
Trauben-Käse-Quiche mit Walnüssen
45min
Quarkauflauf
55min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45min
Gedämpfter Fisch mit Reis-Pilaw und Gemüse
50 min
Apfel-Couscous-Frühstück
50 min
Tiermuster-Kekse
1h 30min
Karamell-Kaiserschmarrn
1 Std.
Porree-Käse-Kaiserschmarrn
50 min
Sahne-Grießpudding
20 min
Erbsen-Kartoffel-Topf mit Eiern
50 min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1h 25min