![Brotauflauf mit Beeren Brotauflauf mit Beeren](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f16a2298-3ac1-4340-8320-8ae7221f550d/Derivates/7fc28ede-a075-45a9-835a-0f5ea4f780c8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mandeldrink
- 250 g Mandeln, blanchiert
- 50 g Datteln, entsteint
- 1500 g Wasser
Brotauflauf
- Butter zum Einfetten
- 400 g Brot, altbacken, in dünnen Scheiben
- 8 Eier
- 80 g brauner Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 1 Prise Zimt
- 1 Prise Muskat
Beerensauce und Fertigstellung
- 50 g brauner Zucker
- 150 g Orangensaft
- 150 g Beeren, gemischt, frisch
- 240 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 222 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buchweizen-Pfannkuchen mit Äpfeln
25 Min
Winterfrühstück: Möhren-Kokos-Porridge und herzhafte Pfannkuchen
1 Std. 5 Min
Süsse Griess-Vogel-Pastetchen
40 Min
Quitten-Tarte
50 Min
Kürbis-Pudding
50 Min
Gemüseeintopf mit Polenta
1h 20min
Polenta-Pizza
1 Std. 10 Min
Ahornsirup-Pudding
20 Min
Grießschnitten mit Heidelbeer-Kompott
2h
Apfel-Zimt-Grießbrei
20 Min
Süßer Brötchen-Auflauf
1 Std. 10 Min
Polenta-Ecken mit Tomatenragout und Pilzen
45 Min